Det Syriske Kulturinstitut i Danmark modtager jævnligt henvendelser fra syrer angående hjælp til tolking og oversættelse af dokumenter. Det er ikke noget det SKDK primært beskæftiger sig med, men vi vil her på siden henvise til de tilbud vi finder relevante i denne samhæng.

Har du selv en organisation som beskæftiger sig med tolking og oversættelse, må du meget gerne henvende dig til os på E-mail: kontakt@syriskkulturinstitut.dk

 

Tolkeservice – en del af Dansk Flygtningehjælp

Flygtningehjælpens Tolkeservice er landets førende bureau med 500 tolke tilknyttet.

De formidler tolkning og skriftlig oversættelse på ca. 65 forskellige sprog.

 

Tolkeservice tilbyder:

Tolkning ved møder, samtaler og i undervisning

Tolke fra Flygtningehjælpens Tolkeservice har en høj etik og mestrer rollen som formidler af kommunikation mellem mennesker, der ikke taler samme sprog.

 

De ved, at en vellykket tolkning kræver mere end sproglig kunnen. Derfor sikrer de, at tolken har et grundigt kendskab til dansk kultur, danske institutioner og lovgivning. Deres kunder kan regne med topkvalificerede tolke, tolkning til tiden og god service. Det er bedst at bestille tolkningen i god tid, men vi er ofte også i stand til at imødekomme akutte bestillinger.

 

Video- og telefontolkning

Video- og telefontolkning vil være løsningen i en række situationer, hvor det ellers ikke ville have været muligt – eller forbundet med store omkostninger – at få en tolk til at møde op.

 

KONTAKT TOLKESERVICE

Hejrevej 26, 2. sal

2400 København NV

Tlf.: 3373 5335

tolkeservice@drc.dk

 

Åbningstider

Man-torsdag kl. 8.30-16

Fredag kl. 8.30-14

 

Akutte tolkninger uden for almindelig åbningstid

Vagttelefon: 2892 5335