Moderne Standardarabisk 1 (Begynder) - "Ta’alam al-Arabiyyah"

Er arabisk dit modersmål, men du kan ikke skrive og læse fordi du er vokset op i Danmark, eller er du bare fascineret af arabisk skrift og vil gerne kunne afkode det og evt. læse og skrive?

Så er dette intensive kursus til dig. Vores formål er at lære det flotte arabiske alfabet, som også kaldes for “Al-Abjadiyiah al-Arabiyyah”.

Vi arbejder intensivt for at du – i løbet af en uge – vil blive i stand til at beherske arabisk skrift og evt. sige nogle simple sætninger på Standardarabisk.

Det er efterfølgende muligt at fortsætte på vores efterårskursus i ‘Moderne Standardarabisk 2’, når du har gennemført Standard Arabisk 1.

Undervisningsmateriale

Du skal købe bogen “Nøglen til Arabisk – bog 1”. Se evt. nedenstående link:

https://www.islamguide.dk/nøglen_til_arabisk__bog_1-p-1520.html

Kurset er et intensivt kursus med start d. 29. oktober og afslutning d. 1. november

Undervisning er mandag – torsdag fra 16:00 – 17:30

Prisen er 800,- pr. deltager (for 2 lektioner á 45 min dagligt i fire dage) 

Undervisning foregår hos Det Syriske Kulturinstitut på Fælledvej 12, 2200 KBH N

Underviserne

Basma Shahin og er Cand. mag i Mellemøststudier og har en bachelor i arabisk fra Københavnsuniversitet. Basma er selv født og opvokset i Syrien, hvorfor hun har et stort kendskab til den arabiske kultur og normer. Basma har undervist i både standardarabisk og syrisk dialekt, både privat- og holdundervisning i mere end tolv år.
Udover det har hun erfaring med at undervise folk fra forskellige områder og aldersgrupper. Basma har undervist i arabisk forskellige steder bl.a på aftenskolen (Studieskolen) og IMS (international Media Support), hvor hun stod for skræddersyet arabisk kurser for IMS medarbejdere.
På nuværende tidspunkt underviser hun på et gymnasium (Akademisk Studenterkursus).

"Undervisning i arabisk er ikke blot mit job, men det er også min passion" - Basma Shahin

Har du spørgsmål vedr. kurset, undervisningsmateriale, niveau eller lign. så skriv til underviseren: Basmashaheen12@gmail.com

Buthaina Shaheen og er cand.soc.Kultur- og sprogmødestudier og Globale studier fra Roskilde Universitet. Hun har også et diploma i undervisningsmetoder fra Damaskus Universitet. Buthaina er selv født og opvokset i Syrien, hvorfor hun har et stort kendskab til den arabiske kultur og normer. Hun har undervist i både standardarabisk og syrisk dialekt, både privat- og holdundervisning i mange år både i Syrien og i Danmark og ikke mindst universitetsstuderende og undervisere. Yderemere har hun erfaring med at undervise folk fra forskellige kulturer og aldersgrupper.

Har du spørgsmål vedr. kurset, undervisningsmateriale, niveau eller lign. så skriv til underviseren: Buthaina@syriskkulturinstitut.dk