Moderne Standardarabisk 1 (Begynder) - "Ta’alam al-Arabiyyah"

Er arabisk dit modersmål, men du kan ikke skrive og læse fordi du er vokset op i Danmark, eller er du bare fascineret af arabisk skrift og vil gerne kunne afkode det og evt. læse og skrive?

Så er dette intensive kursus til dig. Vores formål er at lære det flotte arabiske alfabet, som også kaldes for “Al-Abjadiyiah al-Arabiyyah”.

Vi arbejder intensivt for at du – i løbet af en uge – vil blive i stand til at beherske arabisk skrift og evt. sige nogle simple sætninger på Standardarabisk.

Det er efterfølgende muligt at fortsætte på vores efterårskursus i ‘Moderne Standardarabisk 2’, når du har gennemført Standard Arabisk 1.

Undervisningsmateriale

Du skal købe bogen “Nøglen til Arabisk – bog 1”. Se evt. nedenstående link:

https://www.islamguide.dk/nøglen_til_arabisk__bog_1-p-1520.html

Kurset er et intensivt kursus med start d. 25. juni og afslutning d. 29. juni

Undervisning er hver dag fra 16:00 – 17:30

Prisen er 700,- pr. deltager (for 2 lektioner á 40 min dagligt i fem dage) 

Undervisning foregår hos Det Syriske Kulturinstitut på Fælledvej 12, 2200 KBH N

Ønsker du at tilmelde dig ‘Moderne Standardarabisk 1’ eller ønsker du at vide mere, så skriv en mail til:

Basmashaheen12@gmail.com eller klik på tilmeldingsknappen nedenfor

Underviseren

Basma

Basma Shahin og er Cand. mag i Mellemøststudier og har en bachelor i arabisk fra Københavnsuniversitet. Basma er selv født og opvokset i Syrien, hvorfor hun har et stort kendskab til den arabiske kultur og normer. Basma har undervist i både standardarabisk og syrisk dialekt, både privat- og holdundervisning i mere end tolv år.
Udover det har hun erfaring med at undervise folk fra forskellige områder og aldersgrupper. Basma har undervist i arabisk forskellige steder bl.a på aftenskolen (Studieskolen) og IMS (international Media Support), hvor hun stod for skræddersyet arabisk kurser for IMS medarbejdere.
På nuværende tidspunkt underviser hun på et gymnasium (Akademisk Studenterkursus).

"Undervisning i arabisk er ikke blot mit job, men det er også min passion" - Basma Shahin

Har du spørgsmål vedr. kurset, undervisningsmateriale, niveau eller lign. så skriv til underviseren: Basmashaheen12@gmail.com