Samtalekursus 1 (Blandet niveau) - "Ana Behki Arabi Mneeh"

Som navnet indikerer er ‘Samtalekursus 1’ til dig, der er over den fase, hvor du skulle lære at føre en lille samtale på arabisk og som nu ønsker at tale mere flydende arabisk.

På dette kursus går vi dybere ind i emnerne og sætter mere fokus på at tale om daglige aktiviteter og handlinger i nutid. Vi skal derudover bygge videre på dit ordforråd og verber i nutid. Vi skal også lære en eller to arabiske sange for at få en fornemmelse for arabisk kultur og musik. Vi kommer desuden til at kigge på almindelige vendinger og ordsprog på arabisk.

Undervisningsmateriale

Underviseren står for forberedelse af nogle tekster, sange og videoer

Praktiske informationer

Kurset er et intensivt kursus med start d. 29. oktober og afslutning d. 1. november

Undervisning er mandag – torsdag fra 19:30 – 21:00

Prisen er 800,- pr. deltager (for 2 lektioner á 45 min dagligt i fire dage) 

Undervisning foregår hos Det Syriske Kulturinstitut på Fælledvej 12, 2200 KBH N

Underviserne

Basma Shahin og er Cand. mag i Mellemøststudier og har en bachelor i arabisk fra Københavnsuniversitet. Basma er selv født og opvokset i Syrien, hvorfor hun har et stort kendskab til den arabiske kultur og normer. Basma har undervist i både standardarabisk og syrisk dialekt, både privat- og holdundervisning i mere end tolv år.
Udover det har hun erfaring med at undervise folk fra forskellige områder og aldersgrupper. Basma har undervist i arabisk forskellige steder bl.a på aftenskolen (Studieskolen) og IMS (international Media Support), hvor hun stod for skræddersyet arabisk kurser for IMS medarbejdere.
På nuværende tidspunkt underviser hun på et gymnasium (Akademisk Studenterkursus).

"Undervisning i arabisk er ikke blot mit job, men det er også min passion" - Basma Shahin

Har du spørgsmål vedr. kurset, undervisningsmateriale, niveau eller lign. så skriv til underviseren: Basmashaheen12@gmail.com

Buthaina Shaheen og er cand.soc.Kultur- og sprogmødestudier og Globale studier fra Roskilde Universitet. Hun har også et diploma i undervisningsmetoder fra Damaskus Universitet. Buthaina er selv født og opvokset i Syrien, hvorfor hun har et stort kendskab til den arabiske kultur og normer. Hun har undervist i både standardarabisk og syrisk dialekt, både privat- og holdundervisning i mange år både i Syrien og i Danmark og ikke mindst universitetsstuderende og undervisere. Yderemere har hun erfaring med at undervise folk fra forskellige kulturer og aldersgrupper.

Har du spørgsmål vedr. kurset, undervisningsmateriale, niveau eller lign. så skriv til underviseren: Buthaina@syriskkulturinstitut.dk