Opslagstavle

ADRESSE

Mellemfolkeligt Samvirke

Fælledvej 12, Global Platform 4. sal

2200 København N

Denmark

SKDK Opslagstavle

Job og praktik i SKDK

Her kan du holde dig opdateret omkring aktuelle stillinger hos det Syriske kulturinsititut

 

Det Syriske Kulturinstitutet søger nye praktikanter!

 

To praktikanter søges til det Syriske kulturinstitut

 

Er du nysgerrig på, hvordan Det Syriske Kulturinstitut i Danmark (SKDK) kan fremme syrisk kultur og danskernes forståelse for Syrien. Eller hvordan syrere kan styrke deres forudsætninger i Danmark? Så har du muligheden for at komme i praktik hos os.

SKDK tilbyder praktikophold af ca. 3 måneders varighed med muligheden for forlængelse. SKDKs tre arbejdsområder er:

 

Kulturelle aktiviteter

Akademiske arrangementer

Social interaktion: kontakt med diverse aktører involveret i integrationsindsatser

Profil

Vi søger to praktikanter med erfaring indenfor eventkoordinering, en god portion selvstændighed og gode kommunikationsevner især på skrift. Du skal kunne lide at indgå i sociale relationer med mange forskellige aktører i særdeleshed i forhold til kulturelle projekter.

Hvem kan søge?

Vi søger praktikanter, der er indskrevet på en videregående uddannelse. Det er desuden et krav, at du kan skrive og tale dansk og engelsk - og en fordel hvis du kan skrive og tale arabisk.

Arbejdsopgaver

Du assisterer SKDK i det daglige arbejde og hjælper med at følge møder, lave research og pleje kontakter til samarbejdspartnere. Derudover vil arbejdsopgaverne lyde som følgende: En stor del af arbejdet er at implementere SKDKS kommunikationsstrategi, så løbende kommunikations- og formidlingsopgaver er følgende:

Skrive webtekster, opdatere og udvikle hjemmesiden

Skrive nyhedsbrevet og udvikle SKDKs kalender

Levering af indhold til Facebook-siden og dokumentation af instituttets aktiviteter

Planlægning og afholdelse af seminarer, events og diverse aktiviteter

Derudover vil opgaverne også indeholde følgende:

At skabe netværk og relationer med de syrere bosiddende i Danmark

At skabe netværk med det civile samfund

Administrative og ad hoc opgaver

 

Grundet SKDKs forskellige arrangementer kan arbejdstiderne være skiftende og man skal derfor være indstillet på, at der kan forekomme aften - og weekendarbejde.

 

Praktisk

Praktikken er på 30 timer om ugen medmindre andet aftales og er ulønnet. Praktikperioden løber fra start januar til marts, med mulighed for forlængelse. Vi har kontor i Mellemfolkeligt Samvirkes bygning på Fælledvej 12 på Nørrebro, som også bliver praktikantens arbejdssted.

 

Send ansøgning og CV senest d.03. december 2017 til kontakt@syriskkulturinstitut.dk. Ansøgning skrives på dansk eller engelsk (max. 1 A4-side).

Samtaler afholdes uge 49. For spørgsmål eller yderligere oplysninger kontakt daglig leder på 00.45 52174735 buthaina@syriskkulturinstitut.dk eller konsulent Liv i Dali, liv@syriskkulturinstitut.dk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frivillige til SKDK's Kulturcafé

SKDK søger folk, som har du lyst til bidrage med indslag til vores kulturcafe, som afholdes hver mandag. Det kan være alt fra musik, sang til digtoplæsning og dans. Så sidder du inde med gode kreative indslag og har lyst til at dele dem med os, så henvend dig på maik: kontakt@syriskkulturinstitut.dk

 

دعوكم المعهد الثقافي السوري في الدنمارك الى المشاركة من خلال أفكاركم وابداعكم في نشاطات المقهى الثقافي السوري, ان كان من خلال الرسم أو تقديم الشعر والروايات أو عرض الأفلام وغيرها من النشاطات الثقافية, حيث نقيم المقهى الثقافي السوري كنشاط دائم كل يوم اثنين من الساعة الخامسة الى الثامنة مساءا حسب البيانات الموجودة على

الصورة المرفقة

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv Frivillig hos os

I det Syriske Kulturinstitut er vi altid interesserede i henvendelser fra engagerede frivillige, som har lyst til at blive en del af vores team.

 

Har du lyst til at gøre en forskel, blive en del af et større netværk og styrke dine kvalifikationer, så kontakt os ved hjælp af nedenstående formular eller send en mail til kontakt@syriskkulturinstitut.dk

 

Du bedes oplyse din alder, dit uddannelsesniveau samt din nuværende arbejdssituation. Derudover bedes du informere os om hvilket arbejdsområde du er interesseret i. Vi beskæftiger os med tre områder; Kulturelle aktiviteter, akademiske arrangementer og social interaktion.

 

Læs mere omkring vores arbejde, og se eksempler på tidligere events på vores Facebookside

 

 

 
 
 
 

Damascene Days

Kom til Århus og lær mere om syriens rige kultur igennem poesi, film, musik og mad

Begivenhed

For mere information se her

 

 

International Performance Art Festival Copenhagen Body Landscapes 2017

Begivenhed

Vær med når International Performance Art Festival Copenhagen Body Landscapes 2017 åbner dørene op i verdenskulturcenteret.

Alle workshops er gratis og der er fri adgang for alle. Dog skal vi gøre opmærksom på, at nogle workshops kræver tilmelding.

 

For mere information se her

 

FOF København

Begivenhed

I ord og billeder tager Jakob Skovgaard-Petersen dig med gennem Aleppos lange historie og tegner et billede af nogle af de helt centrale skikkelser fra det 20. århundredes Aleppo.

torsdag d.7 september 19:30 - 21:30

 

For mere information se her

 

KulturKurser.dk og Forlaget Orbis

Begivenhed

 

KulturKurser.dk og Forlaget Orbis står for udstillingen Eyes on Syria, der er baseret på bogen af sammen navn.

Udstillingen har rejst rundt i hele Danmark siden sommeren 2016 og den fortsætter sin tur rundt i landet, indtil videre frem til foråret 2018.

 

Man kan læse mere om udstillingen, hvornår den er på besøg hvor og hvordan man fx kan få den på besøg her

 

Ind imellem vil der i forbindelse med udstillingen også være oplæg af forskere fra ToRS. Her er links til de næste tre oplæg:

 

· Tirsdag d. 5. september: Glostrup bibliotek, Jakob Skovgaard-Petersen

· Onsdag d. 6. september: Hørsholm bibliotek, Jørgen Bæk Simonsen

· Torsdag d. 21. september: Hørsholm bibliotek, Ingolf Thuesen

 

 

 

Center for tekstilforskning

Begivenhed

 

Center for tekstilforskning tilbyder inspiration, assistance og undervisning til flygtningekvinder i broderi, strik, hækling og vævning.

Onsdag d.23 August, 27 Sep. og 01 Nov. kl. 14-16

 

For mere information på både dansk og arabisk klik her

 

 

Cinemateket

Begivenhed

 

Månedens dokumentar i august er den knugende ’69 Minutes of 86 Days’, der følger den tre-årige Lean og hendes families rejse fra en græsk flygtningelejr til Uppsala.

Spilleperiode: 17.-23. august.

 

For mere information klik her

 

LiteraturHaus

Frivilligt arbejde søges

 

LiteraturHaus søger frivillige til den internationale poesifestival REVERSE som

starter d. 31 August.

 

For mere information samt tilmelding klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelle Begivenheder og opslag

- af andre aktører

 

 

I Det syriske kulturinstitut samarbejder vi ofte med andre aktører. Ønsker du at holde dig orienteret omkring kommende begivenheder og andre relevante opslag, udbudt af SKDK's samarbejdspartnere, kan du følge med her.

Ønsker du som organisation, at vi deler dit opslag omkring kommende arrangementer på vores side, kontakt os da på mail kontakt@syriskkulturinstitut.dk

TELEFON

+45 52 17 47 35

Mandag til fredag:

09:00 - 14:00