TV-serier i Syrien

Det Syriske Kulturinstitut afholdt d. 30.4.2018 en kulturcafé med filminstruktør Inas Hakki og manuskriptforfatter Ghassan Zakaria, der holdt oplæg om syriske TV-serier. Nedenfor finder du en beskrivelse af aftenen samt programmet.

 

Mød den syriske filminstruktør Inas Hakki og den syriske manuskriptforfatter Ghassan Zakaria til Den Syriske Kulturcafé, hvor de vil tale om tv-serie industrien i Syrien og vise en episode fra en syrisk tv-serie. 


Ghassan Zakaria er selvstændig manuskriptforfatter og instruktør og har skrevet en række syriske tv-serier, samt to dokumentarfilm. 

Inas Hakki blev færdiguddannet fra ’Higher Institute of Dramatic Arts’ i Damaskus i 2003, hvorefter hun arbejdede med sin far, filminstruktør Haitham Hakki, i fremstilling af syriske tv-serier. Siden har Inas Hakki selv instrueret en række tv-serier. 

Program:

17:00 – Dørene åbner

17:30 – Det Syriske Kulturinstitut i Danmark byder velkommen

17:40 – Oplæg ved Ghassan Zakaria

18:10 – Oplæg ved Inas Hakki

18:40 – Pause

18:50 – Visning af episode fra syrisk tv-serie

19:30 – Q&A

20:00 – Tak for jeres deltagelse

Kaffe og the er gratis.

Ændringer i programmet kan forekomme.

المخرجة السورية ايناس حقي والكاتب والسيناريست السوري غسان زكريا , يزوران المقهى الثقافي السوري في كوبنهاغن قادمين من فرنسا, حيث سيكون الحديث عن صناعة المسلسلات التلفزيونية في سوريا وسيتم عرض احدى الحلقات من مسلسل سوري اثناء الحديث كمثال .
غسان زكريا كاتب سيناريو ومخرج مستقل من سوريا كتب عددا من المسلسلات السورية بالاضافة الى فلمين وثائقيين 
وايناس حقي :تخرجت من المعهد العالي للفنون المسرحية في دمشق 2003 ثم عملت مع والدها المخرج السوري هيثم حقي في بعض المسلسلات قبل ان تخرج فيلما طويلا لها عام 2005 ومن ثم تقوم باخراج عددا من المسلسلات التلفزيونية الاخرى 
البرنامج :
17:00 الافتتاح 
17:30 كلمة المعهد الثقافي السوري في الدنمارك وترحيب بالضيوف 
17:40 كلمة غسان زكريا 
18:10 كلمة ايناس حقي 
18:40 استراحة 
18:50 عرض حلقة من مسلسل تلفزيوني 
19:30 سؤال وجواب 
20:00 شكرا على الحضور 
الشاي والقهوة مجانا 
ملاحظة : ممكن أن يتم تعديل على سير البرنامج لاحقا