Syrian Stories

Syrian Stories copy

Det Syriske Kulturinstitut afholdt d. 26.3.2018 en kulturcafé under overskriften Syrian Stories. Her var der oplæg fra Rana Agha og Najwa Alhaffar om livet som syrer siden revolutionens start for syv år siden. Nedenfor finder du beskrivelse af aftenen samt programmet.

 

Der er gået syv år siden revolutionen i Syrien begyndte og situationen for de fleste syrere er forandret. Denne aften til Den Syriske Kulturcafé har vi fornøjelsen af at præsentere Rana Agha og Najwa Alhaffar, som vil tale om deres oplevelser og hvordan deres liv har ændret sig, fra tiden i Syrien til deres ankomst i Danmark.

Program:
17:00 – Dørene åbner
18:00 – Oplæg ved Rana Agha
18:30 – Oplæg ved Najwa Alhaffar
19:00 – Pause
19:15 – Q&A ved Rana Agha og Najwa Alhaffar
20:00 – Tak for jeres deltagelse

Kaffe og te er gratis 


سبع سنوات مرت وتغيرت أحوال معظم السوريين , اليوم معنا رنا أغا ونجوى الحفار للحديث عن ترجبتهم خلال هذه الفترة وكيف تغيرت حياتهم حتى اصبحوا اليوم في الدنمارك. 

البرنامج :
17:00 الافتتاح 
18:00 حديث رنا آغا
18:30 حديث نجوى الحفار
19:00 استراحة
19:00 سؤال وجواب 
20:00 شكرا على الحضور 
القهوة الشاي مجانا