“Genopbygning af Syrien” v. Sune Haugbølle

Det Syriske Kulturinstitut afholdte d. 12.02.2018 en aften, i LitteraturHuset i Nybrogade 28, København K, hvor lektor og mellemøstforsker Sune Haugbølle talte om genopbygning af Syrien. Nedenfor finder du en beskrivelse af aftenen samt programmet.

 Se video fra aftenen her

Den syriske stat og internationale organisationer planlægger genopbygningen af Syrien, selvom krigen ikke er slut. Men hvem skal betale, hvor skal der genopbygges, og hvilket Syrien kommer det til at blive? Kom og hør lektor og mellemøstforsker Sune Haugbølle fra Roskilde Universitet fortælle om de politiske, økonomiske, og etiske udfordringer.”

Program:

17:00 Dørene åbner

18:00 Sunes talk

19:00 Pause

19:15 Q&A

Kaffe og te er gratis

حكومة النظام السوري والمنظمات الدولية تخطط لاعادة اعمار سوريا حتى قبل انتهاء الحرب , من سيدفع التكلفة , واي سوريا ستكون بعد الاعمار ؟ تفضلوا بالحضور واستمعوا الى المحاضر والباحث في شؤون الشرق الاوسط سونه هاوغبوله من جامعة روسكيلي الذي سيتحدث عن التحديات السياسية والاقتصادية والعرقية .

البرنامج :

17:00 الافتتاح

18:00 حديث سونه

19:00 استراحة

19:15 سؤال وجواب

الشاي والقهوة مجانا