Den syriske kulturcafé: Den humanitære situation i Syrien

Det Syriske Kulturinstitut afholdt d. 29.01.2018 en aften, i LitteraturHuset i Nybrogade 28, København K, med oplæg af Assem Swaid om den humanitære situation i Syrien. Nedenfor finder du en beskrivelse af aftenen samt programmet.

Assem Swaid har igennem en 6-årig periode arbejdet med Syrian Expatriates Coordinating, med at støtte syrere i Syrien. Til Den Syriske Kulturcafé d. 29. januar vil Assem tale om den aktuelle humanitære situation i Syrien, særligt med fokus på de seneste angreb og kampe i det østlige Ghouta, Idlib og Afrin, der har resulteret i nye flygtninge og internt fordrevne.

Oplægget vil foregå på engelsk.

 

Program:

17:00 Dørene åbnes

17:30 Instituttet byder velkommen

18:00 Oplæg ved Assem Swaid

18:45 Pause

19:00 Skype opkald med en aktivist i Syrien

19:15 Q&A

20:00 Tak for i aften