Den Syriske Kulturcafé: Oplæsning af Yahya Dawud

Det Syriske Kulturinstitut afholdte d. 22.01.2018 en aften, i LitteraturHuset i Nybrogade 28, København K, med digtoplæsning af digteren Yahya Dawud. Nedenfor finder du en beskrivelse af aftenen samt programmet.

Den syriske poet Yahya Dawud med armenske rødder er født og opvokset i Aleppo i Syrien og bor nu i København. Yahya vil læse nogle af sine digte op til Den Syriske Kulturcafé. Det vil foregå på arabisk og dele af oplæsningen vil blive oversat til dansk. Vi åbner for spørgsmål og debat efterfølgende.

Der vil blive serveret kaffe, the og en syrisk snack/dessert

Program:

17:00 Dørene åbnes

17:30 Instituttet byder velkommen

18:00 Digtoplæsning af Yahya Dawud

18:30 Pause

18:45 Q&A

20:00 Tak for i aften

يحيى داوود شاعر سوري من أصل أرمني ولد وعاش حياته في مدينة حلب وهو الان يسكن في كوبنهاغن , سيقرأ يحيى من أشعاره في المقهى الثقافي السوري باللغة العربية مع ترجمة بعضها للدنماركية , كما سيفتح الباب للاسئلة والنقاش حول القراءة ببعد ذلك .

 

البرنامج :

17.00 الافتتاح

17.30 ترحيب

18:00 قراءات شعرية من يحيى داوود

18:30 استراحة

18:45 سؤال وجواب

20:00 شكرا على الحضور

القهوة والشاي مجانا