Art Gallery – Haya Azrak

Det Syriske Kulturinstitut i Danmark afholdte d. 28-08-2017 en syrisk Kulturcafe med det formål at skabe et fælles værested, hvor syrer og danskere kan mødes og udveksle kulturer.

Nedenfor finder du en beskrivelse af aftenen samt programmet.

“Azrak har brugt tegning til at bearbejde følelser og oplevelser gennem de sidste to år, og komunikerer sine drømme, sine ønsker og tanker om krigen med vandfarve og acryl. På den sidste mandag i august byder vi indenfor til en aften med den unge syriske maler Haya Azrak, som kommer fra den historiske by Aleppo.

(40% af provenuet vil blive brugt til lægehjælp i Syrien)”

 

استخدمت هيا أزرق الرسم لاظهار مشاعرها وتكريس تجربتها على مدى السنتين الماضيتين ولتوصل احلامها ، رغباتها، والافكار حول الحرب من خلال الالوان المائية والاكرليك . في الاسبوع الاخير من أغسطس ستكون امسيتنا مخصصة للوحات الرسامة السورية الشابة هيا ازرق القادمة من المدينة التاريخية العريقة حلب.

ستقدم هيا جزء من ريع لوحاتها لمعالجة المرضى والمتضررين في سوريا