Den Syriske Kulturcafé: Filmvisning “Al-layl al-Tawil”

Det Syriske Kulturinstitut i Danmark afholdte d. 21-08-2017 en syrisk Kulturcafe med det formål at skabe et fælles værested, hvor syrer og danskere kan mødes og udveksle kulturer.

Nedenfor finder du en beskrivelse af aftenen samt programmet.

Musik og film går godt sammen – både i østen og vesten. Denne mandag viser vi filmen “Al Lail al Tawil” (Den Lange Nat) fra 2010, af manuskriptforfatter Haitam Haqqi og instruktør Hatim Ali. Castet er spækket med syriske talenter, blandt andre Khaled Taja, Basil Khiath og Salim Sabri.

Den syriske musiker Adel Najari runder aftenen af med syriske klassikere.

بين السينما والموسيقى ترابط عميق في الغرب والشرق، سنكون هذا الاثنين مع عرض للفيلم السوري “الليل الطويل” سيناريو وحوار هيثم حقي واخراج حاتم علي، من تمثيل نخبة من الممثلين السوريين أمثال خالد تاجا، باسل خياط وسليم صبري، ويتلوا الفيلم فقرة موسيقية على أنغام العود مع عادل نجاري .

بانتظاركم لتكتمل متعتنار